Kampsport

KAMPSPORT PÅ GYM ILA

Vi tilbyr tre saler med selvforsvar, kampkunst og kampsport.

På Gym Ila har vi dyktige instruktører og topp utstyr for trening av boksing, muay thai, MMA, BJJ og ju jitsu. Med matter på gulvet, et godt utvalg av pads og boksesekker og et fullt MMA-bur har du alt du trenger for å trene kampsport i trygge omgivelser.

Mixed Martial ArtsMMA er en fullkontakt-kampsport som tillater bruk av både slag- og grapplingteknikker, stående og på bakken, fra en rekke andre kampsporter.

I MMA er mulighetene for utvikling og mulighetene for å finne spesifikke sportslige elementer tilgjengelig for alle. Målet for våre instruktører er ikke nødvendigvis å finne den neste verdensmesteren, men at deltagerne skal finne verdensmesteren i seg selv og oppnå de målene de setter seg, uavhengig om de er store eller små, på trening eller utenfor.

Kenneth Bergh

MMA-instruktør


Han er en del av Norges mest fremgangsrike profesjonelle MMA-team, Frontline Pro Team med flere UFC-fightere Proff MMA-fighter. - Europamester i shoot fighting - Ubeseiret som amatør - Ubeseiret som profesjonell

Håkon Foss

MMA-instruktør


Han er også en del av Norges profesjonlle MMA-team. - Proff MMA-fighter - 300+ kamper Greco/roman - 10 års trening med thaiboksing (3 pro kamper) - 6 år erfaring med MMA (9 pro kamper)

Boksing

Klassisk kampsport. Med boksetrening får du en alternativ gruppetreningsøkt, enten du er nybegynner eller om du er mer erfaren.

Boksetreningen består av teknikk, sparring og ulike koordinasjons- og styrkeøvelser som brukes av bokseutøvere.

Du kan også trene boksing med personlig trener alene eller med en partner med bokseinstruktøren vår, Grethe.

Grethe Kraugerud

Bokseinstruktør


Grethe er 2x Norgesmester i boksing og har vunnet flere internasjonale turneringer i bokseringen. Hun er aktiv selv, og trener både nybegynnere, mosjonister og aktive utøvere innen boksing, kickboxing og kampsportspesifikk styrketrening.

Muay ThaiMuay Thai, eller thaiboksing, er en stående kampsportsform der man bruker slag, spark, albuer og knær.

I muay-thai-timene er det fokus på teknikk, taktikk, pads og sparring.

Håkon Foss

MMA-instruktør


Han er også en del av Norges profesjonlle MMA-team. - Proff MMA-fighter - 300+ kamper Greco/roman - 10 års trening med thaiboksing (3 pro kamper) - 6 år erfaring med MMA (9 pro kamper)

Lær kampsport med personlig trener

Vil du trene kampsport en til en? Book en time med en av våre personlige trenere for PT-trening med boksing, kickboxing og annen kampsport.

Se mer om våre personlige trenere.

KAMPSPORT med OJJK

Vi tilbyr tre saler med selvforsvar, kampkunst og kampsport.

Forberedelse til fysisk konflikt er den eldste formen for trening. Kamptrening stiller allsidige fysiske krav og krever intens konsentrasjon og samspill. Vårt hovedfokus er Ju Jitsu – både tradisjonell ju jitsu og brasiliansk jiu-jitsu.

Rune S. Henrichsen

Hovedinstruktør


Kyoshi Rune Schou Henrichsen er gradert 7. Dan sort belte. Ved siden av å være en av de høyest graderte Ju Jitsu-utøverne i Norge, er han grunnlegger, hovedinstruktør og systemutvikler innen stilarten Ju Jitsu i Norge.

Tradisjonell Ju Jitsu

Tradisjonell ju jitsu er et komplett system med slag/spark, leddmanipulasjon, kast og låseteknikker, og kan trenes som selvforsvar, som sport, eller som mosjon.

Oslo Ju Jitsu Klubb er hovedsetet for JJN-systemet som er det største i Norge, og har vært drivende i utviklingen av dette systemet siden 1978.

Vi har et stort nett av faglig kompetanse fra inn- og utland.

Brasiliansk Jiu Jitsu

Brasiliansk jiu-jitsu er grappling på sitt aller beste, og starter der de fleste andre kampsporter og selvforsvarssystemer slutter.

Her fokuserer man på nedtagninger, holdegrep, låsegrep og kamp på bakken. En morsom og relativt fysisk krevende treningsform.

Rune og Alvaro avholder også personlig trening på individuell basis eller i grupper.

Alvaro Ribeiro

Hovedinstruktør Brasiliansk Jiu Jitsu


Alvaro Ribeiro kommer fra Brasil. Han startet med brasiliansk jiu-jitsu og grappling som 16-åring i Brasil, ved klubben Kimura Nova União, under Marcelo ”Caneta” Pinheiro. Han er nå svart belte under Eduardo ”Teta” Rios ved Frontline Academy Oslo. Alvaro er selv aktiv utøver og deltar på viktige konkurranser i brasiliansk jiu-jitsu.